Gezond en gelukkig oud worden

11-04-2017

Kom 26 april naar de inspiratiemiddag en ontdek hoe dat moet. Samen met Stichting FreeWheel en Seniorenconvent Oude IJsselstreek organiseert Wijzelf Zorgcoöperatie Achterhoek een inspiratiemiddag over gezond en gelukkig oud worden. Inspirator die middag is dr. David van Bodegom, arts en werkzaam als verouderingswetenschapper bij het kennisinstituut ‘Leyden Academy on Vitality and Ageing’. Een veel gevraagd spreker over de gevolgen en het tegengaan van veroudering.  Mede-auteur van het boek ‘Oud worden in de Praktijk’.

Programma 26 april

13.30 uur   Zaal open

14.00 uur   “Hoe kunnen we zorgen dat we gezond blijven, ook wanneer we ouder worden” door David van Bodegom. Langer en gezonder leven door kleine aanpassingen in de dagelijkse omgeving.

15.15 uur    Pauze. Mogelijkheid van het kopen van een gesigneerd boek van David van Bodegom.

15.30 uur   Presentaties van Zorgcoöperatie Wijzelf Achterhoek, Stichting Freewheel en  Seniorenconvent Oude IJsselstreek. Deze organisaties bieden diverse vormen van hulp om gezond en gelukkig oud te worden.

16.00 uur   Napraten met de organisatoren

16.30 uur   Einde middag.

Wilt u erbij zijn?

Locatie: Giethal ICER Innovatiecentrum, DRU Industriepark, Hutteweg 32, 7071 BV Ulft.

Kosten?

€ 5,- inclusief kop koffie of thee.  

Betaling aan de zaal, contant en graag gepast.

Aanmelden

Bij voorkeur aanmelden via: achterhoek@wijzelf.nl of (06) 38 47 17 38.

Over de organisatoren

De Zorgcoöperatie Wijzelf Achterhoek is een burgerinitiatief dat mensen gelegenheid geeft eigen regie te houden over zorg en hulp, in en rond huis, door het zelf online te regelen.

De Stichting FreeWheel promoot, faciliteert en monitort een gezonde leefstijl voor 50-plussers. Een succesvol eerste project is de FreeWheel Club in Ulft/Gendringen.

Het Seniorenconvent Oude IJsselstreek is een samenwerkingsverband van de 7 ouderenbonden en behartigt de belangen van de ouderen in de gemeente. 

Laatste nieuws

 • Meedoeninbronckhorst.nl is gelanceerd

  Met trots presenteren wij Meedoeninbronckhorst.nl. Toen de gemeente Bronckhorst ons vroeg om een digitale sociale kaart te ontwikkelen namen we …

  Lees meer
 • meedoeninbronckhorst.nl

  De Gemeente Bronckhorst heeft Wijzelf Achterhoek de opdracht gegeven een sociale kaart te ontwikkelen. Geen nieuw 'adresboek' maar een …

  Lees meer
 • Gezond en gelukkig oud worden

  Kom 26 april naar de inspiratiemiddag en ontdek hoe dat moet. Samen met Stichting FreeWheel en Seniorenconvent Oude IJsselstreek organiseert …

  Lees meer
Toon meer nieuws

Wijzelf eventkalender

21 maart - Hoogeveen
Waarom Wijzelf informatieavond
21 maart - Hoogeveen
Waarom Wijzelf informatieavond
21 maart - Hoogeveen
Waarom Wijzelf informatieavond